Italiaanse tosti… Helemaal opperdepop
Kleine man is al groot, dus negen van de tien keer wordt er gewoon eenvoudigweg met de pot meegegeten. Gewone, al dan niet gezonde, ‘grote mensen’ gerechten. Maar ik had weer eens behoefte aan iets anders. Iets lekkers, voor kids en voor mijzelf. En dan is nog steeds het opperdepop kookboek van de AH een uitkomst. De Italiaanse tosti stond vanmiddag op het menu. Heel simpel te maken en ontzettend lekker. Door de zachtheid van de mozzarella ook voor kiddies een succes. Want hoewel moeders gék is op kaas, is onze kleine man niet enorm fan van de sterke kaassmaak. Maar mozzarella dus wel!
Lees ook: Gewokte citroenboontjes met een uitje
Wat heb je nodig:
- Plakjes brood (bruin of wit, net wat je lekker vindt)
- Mozzarella (in plakjes gesneden)
- Rauwe iItaliaanse ham
- Tomaat (in plakjes)
- Verse basilicum of wat Italiaanse kruiden
Eigenlijk net als een gewone tosti, alleen dan dus met zachte mozzarella, smaakvolle rauwe ham, paar plakjes tomaat en afgemaakt met een klein snufje Italiaanse kruiden of basilicum. JUM. Dat ging er hier wel in.